Укр Рос Eng
ул. Кирилла и Мефодия 3, Львов, Львовская область, 79005
+38(097)333 14 88 +38(093)097 23 25
+38(097)333 14 88 +38(093)097 23 25
Таня
Таня(30.01.2019)

Затишна атмосфера, привітний персонал, майстерність, уважність та професіоналізм майстра Юрія залишили дуже приємні враження, відчуття та емоції від масажу.
Дякую 🙂

Ольга
Ольга(22.01.2019)

В студію прийшла з подарунковим сертифікатом, за який щиро вдячна дітям. Враження перевершили мої сподівання. Приємні та ввічливі працівники, гарна атмосфера, ну а масаж “Стоун-терапія” – бомба! Настільки приємне відчуття, що просто словами не передати… потрібно попробувати!

Наталія
Наталія(04.01.2019)

Дуже задоволена процедурою шугарінгу у виконанні Оксани. Швидко, акуратно, чуйно та ще й з приємним спілкуванням.

Інна/Роман
Інна/Роман(03.01.2019)

Дуже все сподрбалось(like)(like)(like)атмосфера, персонал і само собою масаж, це було мега(happy)(happy)(happy)(inlove)(inlove)(inlove)
Я просто в захваті(fire)(fire)(fire)(fire)
Дякуєм Вам за такє задоволення доя мого друга! Вище його враження! Дякуєм!

Наталя Вовк
Наталя Вовк(31.12.2018)

Останні дні цього року я провела в своєму маленькому бомбосховищі, бункері гармонії, на острівці українського Таїланду – в масажному салоні “Студія Масажного Мистецтва Наталії Безвуляк”. В рамках програми “Полюби себе” я замовила собі те, чого ще не пробувала – шоколадний масаж і стоун-масаж.
Шоколадний масаж – це коли тебе обмазують спеціальним розтопленим шоколадом, масажують, а ти лежиш як велетеньський шоколадний батончик з начинкою, і кайфуєш. Хочеш, щоб життя було в шоколаді – йди на шоколадний масаж. І все навколо пахне так, як в майстерні шоколаду і як в дитинстві, коли мама розтоплювала плитку шоколаду, щоб полити торт.
Після масажу тебе обгортають в плівку, щоб всі твої пори наїлися цих какао-ендорфінів. Потім ти з жалістю змиваєш все це добро, намагаючись не облизувати саму себе, а шкіра стає пружною, з легкою засмагою і ще довго приємно пахне. “Ти так гарно пахнеш, так би і тебе і з”їв!”, – сказав мені таксист, який мене віз додому. І справді мій запах шоколаду по-хорошому перебивав запах навіть цих дивних пахучок, які для чогось вішають в машині і від яких мене нудить. Краще б чоловіки частіше возили шоколадних жінок.
“Моя цукерочка”, – сказав мій чоловік, який дуже любить солодке і мене, а тепер ці дві речі злились в єдине і йому не треба розриватись.
Кажуть, шоколадний масаж є чудовим антистресом і я авторитетно можу заявити що так воно і є. І для оточуючих теж.
Уявляю, як файно нашому президенту, набрав жменьку шоколаду, натопив, натерся і спокій. Хоча я, наприклад, краще б натерла його гарячою смолою.
Друга процедура була, як на мене приємніша, бо я за солодким не пропадаю як мій чоловік, зато мерзну немилосердно. Як в анегдоті про білих ведмедів. Мерзну я, мама, мерзну. Мабуть, не все чисто в моєму генофонді. Тому стоун-терапія – це для мене. Масаж гарячими камінцями так добре прогріває мене, що не дивлячись на грудень місяц, в душі розпускаються бруньки і наступає весна. Я готова до Нового року! Та поки що, як казав Віктор Цой, “Всєм кто ложиться спать, спокойного СПА!”))

Галина
Галина(28.12.2018)

Надзвичайне задоволення і заспокоєння
Золоті руки майстра Оксани творять чудеса
Обов’язково прийду ще
Реаомендую всім.

Олександра
Олександра(26.12.2018)

Обрала авторський масаж від Юрія. Майстер с золотими руками, дуже чуттєвий, рекомендую! Масаж супер.

Лара
Лара(26.12.2018)

К огромному сожалению я слишком редко пишу отзывы(всё время оправдываю себя ,как и многие из нас).Прошло уже больше двух недель,как я была в студии с мужем и вот только сейчас я пишу этот отзыв,простите меня.Мы выбрали авторский массаж,я у Татьяны Скородилкиной,муж у Оленки Якубляк….Мне понравилось всё,от дизайна до мельчайших деталей в декоре…мне приятен запах,цвет,музыка,знание английского (мой муж иностранец)…Но,самое главное ,я хочу сказать огромное спасибо за ощущения,за золотые руки профессионалов за то,что Вы дарите людям…это ощущение счастья,тепла,нежности от Ваших рук.Мне очень понравились обнимашки,после массажа….поверьте я прочитала массу книг ,где пишут о важности этих самых объятий,о том что энергия дарит силы,у человека появляются новые идеи и хорошие мысли.Я подтверждаю этот факт.Мне за 40 но после массажа,мне было максимум 17))) я цвела и пахла,чего и другим желаю.А нашим массажистам я желаю здоровья,взаимности,сил и всего самого доброго и чистого ,что есть на Земле.

Olena Melnyk
Olena Melnyk(16.06.2018)

Подарували батькам сертифікати на масаж. Перший раз вони довірились професійним масажистам. Враження неймовірні, дуже сподобалося!!! Кажуть, попереду багато свят, можна дарувати ще
�� Спасибі майстрам Володимиру та Оксані, тато ще встиг снаговоритися��

Oksana
Oksana(30.05.2018)

Are you still looking for a place where to relax and hide from the hustle and bustle of a busy routine? Dont waste your time! This studio is what you really need. I came here just to take away the tension in my back, but it turned out to be something far more refreshing and simply unforgettable. Kind and friendly atmosphere was provided by the staff, it is the thing, that I really appreciate. After pleasing meeting I was invited to the procedure room, an awesome one, I should say. I wont tell you the whole story.. You should definitelly try it. The only feeling, I was
overwhelmed with after the massage-an invincible desire to smile and stay there forever. Thanks a lot to you. You made my day! As well, I am utterly grateful to your master Volodymyr for that small paradise. You have the hands
of gold! Keep on! You are great.

Наталя Кот
Наталя Кот(03.03.2018)

Відвідали студію масажу з донькою, на рецепції дуже мила дівчина попросила зачекати декілька хвилин до прийому, видала одноразові тапочки. Я обрала спортивний масаж, а
донька – єгипетський. Дуже задоволені! Чисто (що для мене дуже важливо), масаж на високому рівні, приємний та турботливий персонал. Атмосферно, ненав’язливий запах
аромомасел, приємна музика, яка дозволяє розслабитись вже входячи до студії, форма масажистів доповнює загальне приємне враження.

Оксана Кровіцька
Оксана Кровіцька(03.03.2018)

…коли я домовлялася про сеанс, мені порадили захопити з собою гарний настрій) Відповідно налаштувавшись я була у належний час на місці. Відразу за відчиненими дверима мене чекала привітна дівчинка, приємне з морозної вулиці тепло, гарна музика…. І це був тільки початок!

Те, що було потім, важко сформулювати ( я збиралася написати все це цілісінький день))) Не можу сказати , що це був мій перший досвід масажів: пробувала і спортивний, і лікувальний, і тайський… Але те, що
зробив зі мною іспанський масаж у виконанні Володі, можна порівнятирадше з оновленням, перезапуском організму. Цілковитий релакс, розслаблення кожнісінького м’язу…Одне слово: КАЙФ!!!

Величезне дякую за професіоналізм Володі, за теплий прийом усіх, кого я зустріла у закладі ( у мене було відчуття, що я потрапила до старих знайомих))) Окреме дякую подругам, що подарували мені сертифікат на
масаж) І до речі. Настрій брати було не конче : його тут створять у будь-якому
випадку!!!!!

Konstantin Zakharov
Konstantin Zakharov(03.03.2018)

Сегодня мы с женой были на массаже в студии. Я был первый раз в отличии от второй половинки, которая там уже была около 10 раз и посоветовала мне прийти. Нам всё понравилось. Сразу бросилось в глаза то, что персонал очень приветливый и вежливый, все, кого мы встретили, были расположены к нам и внимательны. Нам предложили воду и чай как только мы зашли в помещение и несколько раз после. Мастер
Владимир сделал высококлассный тайский массаж, что меня очень расслабило какфизически, так и психологически.

Могу сказать, что мы ещё явно не раз вернёмся в этот центр, чтобы повторить этот и
попробовать другие виды массажей.

Добавить отзыв
https://aloha-spa.com.ua/
Запись онлайн